Uusimmat tuotteet

Mountain Cross MC1Husqvarna MC 1 2023 malliin saatavissa kaksi värivaihtoehtoa. tarkemmat speksitLue lisää »
Mountain Cross MC2Uutuuden kaikki speksit linkistä, samalla voit tutustua runkolaskurin avulla mikäLue lisää »
Mountain Cross MC3Täydellinen kuvaus ja runkolaskuri linkistä https://www.husqvarna-bicycles.com/en-fi/models/offroad/mountain-cross/mountain-cross-mc32022Lue lisää »
Mountain Cross MC4Huippu uutuus! Täydellinen kuvaus ja runkolaskurin löydät täältä  https://www.husqvarna-bicyclesLue lisää »

Facebook

Milko Lehmus Oy

Kyselyt ja tilaukset puhelimitse, ostoskorilla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.


Verkkokauppa 24h

puh. 0400 665385
milko.lehmus@pp.inet.fi

Myymälä

Seppolantie 9 LH1
42100 Jämsä

Y-tunnus 22090123

Satunnainen kuva

Share |

SYLINTERIN PINNOITUS

Nyt kauttammen mahdollista kunnostuttaa 2-T ja 4-T sylinterit, sylinterit pinnoitetaan nicasil pinnoitteella. Myös hitsausta vaativat sylinterit voidaan huoltaa. Sylintereihin saatavat männät Athena . Bud . Prox . Vertex . Wösner . Wiseco . JE.

Yhteydenotot, soittamalla tai yhteydenotto lomakkeella.

Hinnat seuraavasti pinnoitukselle 

Mäntäkoko      40mm - 60mm  269€

Mäntäkoko      60mm - 70mm  285€

Mäntäkoko      70mm - 80mm  290€

Mäntäkoko      80mm - 90mm  299€

Mäntäkoko      90mm - 110mm 315€

sylinterin pesu 39€

pinnapulttien irroitus - Sylinterin purku 45€

sylinterin korjaus hitsaus 59€

sylinterin poraus 49€

Ulkomaanrahti 2 x 33€

postiennakko palautus 16,90€

HUOLLOT

Nyt kauttamme saat myös moottorien kunnostukset ja runkojen laakerointien vaihdot sekä pinnaus työt vanteille. Huolettavat laitteet toimitetaan liikkeeseemme jämsään, jossa voidaan tarkemmin sopia tehtävät huoltotoimenpiteet.

Teemme huollot 2-T ja 4-T mootoreille alkuperäisillä tai tarvikeosilla, eli voit valita haluamasi varaosan pyörääsi hintahaarukkasi mukaan.

Kaikista huolloista tulee selvitys noudon yhteydessä, eli kuiteista selviää tehdyt huollot sekä vaihdetut osat merkkeineen. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja tunnettuja varaosia sekä tiivisteitä huolloissa. Merkkeinä  Alkuperäisosa ,Prox, Bud , Vertex, Wiseco, Hot Rods. 

Vannetyöt suoritetaan uusilla kehillä ja rosteri pinnoilla, kehissä useita eri värejä saatavissa ( värit vaihtelee merkeittään) Valittavana myös Excel A60 kehä mikä on markkinoiden kestävin kehä. Muut kehämerkit on Bud , SM Pro, Excel , hintamme on edullinen kaikissa vaihtoehdoissa esim A 60 kehä musta etukehä 225 € kpl ja takakehä 245€ kpl pinnasarjat 60€-135€ riipuen pinnattavasta navasta ja kehästä.

Huoltohinnat 65€h tai tarjouksen mukaan riippuen huollon laajuudesta, huollon yhteydessä vaihdetuista osista mahdollinen alennus 5-15% riippuen huollon laajuudesta ja käytetyistä osista.

ISKUNVAIMENNUS

asiakkaalla on myös mahdollisuus teettä yksilöllistä iskunvaimennusta kauttamme

työ suoritta Bud Racingin iskunvamenninhuolto. Huollon tekevät samat henkilöt jotka valmistavat Bud racing kuljettajien iskunvaimentajat. Huolloissa käytettävät osat Bud tai Öhlins. Hinnat osien ja huoltotarpeiden mukaan. 

Yhteyttä voit ottaa soitamalla tai käymällä liikkeessämme.